Close

11 maart 2015

Wat nu?

Een korte situatieschets… 

Ruim een jaar geleden, 7 januari 2014 om precies te zijn, zaten er twee jonge dames in het café van het Luxor Theater in Rotterdam. Ze waren net iets te vroeg voor de balletuitvoering ‘Sleeping Beauty’, gedanst door het Russische staatsballet. De een komt met een voorstel, de ander raakt enthousiast en ze gaan aan de slag!. Een reeks van vergaderingen en overleg volgde. Altijd in 010,want dat is toch wel de klik tussen hen… Rotterdam.

De twee meiden hadden elkaar vier jaar eerder leren kennen in het eerste jaar van hun opleiding Geschiedenis aan de Erasmus Uni, zij waren bevriend geraakt en hadden ongeveer hetzelfde traject afgelegd: drie jaren de opleiding Geschiedenis en vervolgens de Master Media en Journalistiek. Nu was de een afgestudeerd en de ander ‘zo goed als’( scriptie still pending). Great! Je hebt een bachelor en masterdiploma op zak, maar het nieuws dat het werk vooral in de mediasector niet voor het oprapen ligt vliegt je om de oren. ‘Paniek’ klinkt erg dramatisch, maar je denkt dan bij jezelf: Wat nu? Om terug te gaan naar de dames in het café… Het voorstel wat er werd gedaan betrof het idee om zelf een bedrijf op te zetten wat de kennis en passie van de meiden met elkaar zou verenigen: een PR Bureau! Een jaar later, 1 januari 2015, is On Point PR gestart.

Hallo iedereen, wij zijn Laura van Zeijl en Vonoya Lewis, de eigenaren van het PR Bureau On Point PR en deze blog. Naast onze werkzaamheden voor ons PR-, marketing en communicatiebedrijf gaan wij namelijk ook bloggen. Er verschijnt elke dag, met als uitzondering de zaterdag, minimaal één artikel op onze website die over van alles kan gaan. Fashion, sport, food of simpelweg iets waar we enthousiast over zijn. Ook hebben we diverse gastbloggers en komen de bedrijven waar we diensten voor leveren regelmatig in the spotlights te staan. Uiteraard houden we jullie via deze weg ook op de hoogte van trends op het gebied van pr-, marketing en communicatie.

Dus check onze website regelmatig en laat je verrassen!

One Comment on “Wat nu?

Mr WordPress
27 maart 2015 at 11:13

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Comments are closed.