Close

18 maart 2015

U-niek met de O-bag

In augustus 2014 heb ik met twee vriendinnen vakantie gevierd in  Milaan. Eén van de dagen dat we daar waren besloten we de trein naar Venetië te pakken. Je zou het niet denken, maar in Venetië kun je aardig shoppen.

In de stad die bekend staat om haar kanalen, kunst en architectuur stuitte ik op de winkel Fullspot. Je kunt er terecht voor vrij unieke tassen, brillen horloges en overige armcandy. Ik kon het niet laten om één van hun O-bags te kopen. Mijn oog viel op een oranje O-bag met handvatten van touw! Het mooie aan de O-bag is dat je hem grotendeels zelf kan samenstellen. De tas bestaat uit een body, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten; een stoffen binnenkant en tot slot een handvat. De handvatten zij verkrijgbaar in leer en in touw. Een nieuwe look is dus heel makkelijk te bereiken door slechts één van de onderdelen te vervangen. Zelf ben ik ook nog steeds helemaal blij met mijn O-bag!

Fullspot vind je trouwens niet alleen in Venetië,  dit modemerk wordt in verschillende Italiaanse steden en daarnaast in meer dan 50 landen verkocht.

Voorbeeld Lightbox Gallery: