Close

28 maart 2016

Tip: Moss Copenhagen

Mensen die mij aardig kennen weten dat ik een liefhebber van fashion ben. Ik heb vooral een zwak voor schoenen. Als ik zeg zwak bedoel ik dat ik niet zo lang terug on the fast track to an addiction zat. Gelukkig heb ik één ding liever dan nieuwe schoenen en dat is schuldvrij zijn. Mij zul je nooit zien met een maxed out creditcard!

Als je net als ik dol ben op mode, dan is Copenhagen de perfecte stad. Smaak is subjectief, maar als je het mij vraagt kun je niet ontkennen dat Denen smaak hebben. Let niet op de generalisatie.

Nu ik in Kopenhagen woon, kom ik langs een heleboel leuke boetiekjes. En deze week deel ik met jullie een nieuwe favoriet: Moss Copenhagen.

Als je van de Scandinavische stijl houdt (strak, basic, niet al te veel kleur, stoere elegantie) dan is dit een winkel waar je zeker zult slagen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Moss Copenhagen is niet super goedkoop, maar naar Deense standaarden ook niet duur. Denk aan de prijsklasse van COS of Other Stories.

Benieuwd? Neem gauw een kijkje op hun website: http://www.mosscopenhagen.com/