Close

11 april 2016

Series, series & more series [pt.1]

Ik kan, ik denk als zoveel anderen, enorm genieten van series. Of het nou gaat om thrillers, crime, fanasy of comedy, mijn ‘watched’ en ‘to watch’ lijsten zijn vrij lang. Deze week deel ik met jullie drie pareltjes uit mijn ‘watched’ lijst.

Ik begin met een ongoing serie. Als je niet bekend bent met de titel van deze serie heb je hoogst waarschijnlijk onder een steen geleefd. Eén van mijn favorieten is Game of Thrones. De serie startte in 2011 en is wereldwijd een groot succes. Als je de genres historische fictie, actie en fantasy kunt waarderen dan is het zeker een aanrader.

Houd je van crime en spanning, check dan ook zeker de serie Dexter. Een serie die tien jaren geleden voor het eerst op de buis kwam. En met acht seizoenen heb je genoeg episodes om de serie lekker te binge watchen. Dexter gaat over een seriemoordenaar die ook werkzaam is bij de politie. Zijn slachtoffers? Andere seriemoordenaars. Waarschuwing: het is haast onmogelijk om niet te duimen voor de hoofdpersoon (Dexter)!

Ik sluit af met een derde serie: Scandal. Deze spannende serie die zich afspeelt in Washington – het Witte Huis staat centraal – verscheen in 2012 op de televisie en is ongoing.  Het is een goede tip voor fans van House of Cards.