Close

4 januari 2016

New year, awesome changes

Geen “new year, new me” voor mij, aangezien de zin zo cliché en sinds dit jaar zo passe is. Bovendien is het ook niet waar. Anyhow, in 2015 verscheen er elke maandag een column onder de naam ‘My points is…’. Ik heb een heleboel punten gemaakt en wellicht zijn jullie ze nu ook zat. Een nieuw jaar, leek me ook het moment voor een nieuwe maandag column.

Aangezien ik me nu voorbereid op een grensoverschrijdende verhuizing naar Denemarken, waar meer bij komt kijken dan ik dacht, en ik me binnenkort in een totaal voor mij vreemde omgeving ga begeven leek dat me column material!

Naast het feit dat alles nieuw voor me zal zijn, is dit ook voor het eerst dat ik echt… echt… echt… helemaal op eigen benen ga staan. Ik ga het huis uit en aan de goede oude verwennerij en luxe die ik thuis ofwel bij mij ouders ervaar komt een einde. Dit nieuwe jaar is voor mij dus een jaar van grote veranderingen, nieuwe plaatsen, ervaringen en uitdagingen. En die zal ik met jullie delen.

De eerste paar weken zal ik bloggen over mijn voorbereidingen. Eenmaal in Kopenhagen zal ik uiteraard bloggen over mijn ervaringen daar. Aangezien ik dol op mode ben en groot fan ben van de Scandinavische fashion kunnen jullie heel wat posts verwachten over fashion hotspots en leuke plekken om te shoppen. Maar ook food (Ja, medeblogster Fitrya is niet de enige foodie onder ons) en de Deense cultuur zullen zeker aan bod komen.