Close

18 maart 2016

Mister & Miss Marketing

Werken is onze basis, de boterham komt er niet zomaar. Toch is er niets zo veranderlijk als de manier waarop er wordt gewerkt en hoe werk georganiseer wordt. Dit is continue in beweging. Om het tempo bij te houden is informatie van nieuwe trends en ontwikkelingen essentieel. Mister & Miss Marketing zijn, net als veel mensen uit de branche, geïnteresseerd in wat nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, (big) data en robots gaan betekenen voor ons dagelijkse werk. De vraag rijst….

Waar kunnen communicatiemannen en communicatievrouwen terecht als ze alle informatie willen over ‘the future of work’?

Congressen, beurzen of informatiebijeenkomsten zijn ideaal voor het verzamelen en verkrijgen van nieuwe informatie. Ook voor netwerken en om andere professionals te ontmoeten die zich dagelijks met de nieuwste facetten bezighouden is zo’n type zakelijk evenement een perfecte gelegenheid. In Nederland worden tal van dit soort evenementen gehouden.

Een voorbeeld is het Congres Intranet dat jaarlijks wordt gehouden. Het thema van het Congres Intranet 2016 is dit jaar ‘the future of work’. Het Congres Intranet wordt dit jaar al weer voor de 8e keer georganiseerd en zal over 3 dagen – op 22 maart 2016 – weer plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Op dit congres wordt de koppeling gemaakt tussen intranet en nieuwe technologie. Intranet is de methode waar veel bedrijven nu mee werken, maar is er op de werkvloer nog wel ruimte voor een intranet? Dat is de centrale vraag.

4 redenen om te gaan:

  1. Het is hét event voor experts op het gebied van intranetten
  2. Je bent binnen 1 dag helemaal bijgepraat door experts en ervaringsdeskundigen over waar het intranet en de digital workplace nu staan.
  3. Het is niet alleen een kennisevent, maar ook een netwerkevent. Tijdens het congres kom je allerlei mensen tegen die zich met exact dezelfde zaken bezighouden als jij. Het is een perfecte gelegenheid om contact te leggen, zodat je na het congres nog door kunt praten.
  4. Je gaat tot op het bot geïnspireerd naar huis. Het congres daagt uit om met een nog hogere ambitie aan de slag te gaan met intranet.

Op het congres komen sprekers uit diverse takken van het bedrijfsleven. Een overzicht van de sprekers is te zien op: http://www.congresintranet.nl/sprekers/. Via http://www.congresintranet.nl/programma/ is ook het programma van aanstaande maandag te bekijken.

Robot