Close

11 oktober 2017

Koukleumen

Brrrrr….Denk je goed voorbereid op pad te gaan met een warme sjaal, vest en 3 lagen kleding, valt het alsnog vies tegen! Ben jij ook zo’n persoon die het altijd koud heeft? Een echte koukleum?
Dan had je het vandaag zwaar, want vandaag was kil en koud. Ugh, je wou gewoon dat je de Embr Wave al had gehad.

Om je pols

De Embr Wave is een armband, waarmee je je eigen temperatuur kunt beïnvloeden. Embr Wave is gebaseerde op het idee dat je de hele lichaamstemperatuur van iemand kunt regelen door één plek op je lichaam te verkoelen of te verwarmen. Heb je het bijvoorbeeld extreem koud dan kun je met één druk op de knop het gevoel krijgt dat je je handen warmt aan een kampvuur in de winter. Heb je het juist erg warm dan kun je Embr Wave inschakelen om het gevoel te krijgen dat je je handen in een bak ijswater houdt. Kortom: je hebt je eigen thermostaat om je pols!

Hoe het precies werkt…

Crowdfunding

De ontwikkelaars van het product probeert de armband door middel van een crowdfundingproject te financieren en dat lijkt al aardig te lukken. Ze zitten inmiddels op bijna de helft van hun te behalen doel ($490,349/100.000) en ze hebben nog 18 dagen te gaan. Mocht dit lukken, dan worden de eerste armbanden in februari 2018 al geleverd. Wil je er eentje hebben? Dan mag je wel snel zijn met bestellen, anders is de kans groot dat je tot volgend jaar zomer of zelfs nog langer moet wachten op jouw persoonlijke thermostaat.