Close

13 september 2017

In de Wolken

Waarmee ben jij in de wolken? Je vakantie (net geweest, blik op de foto’s en je bent weer even terug), je huisdier (ahww, zo liefff), je vriend (vlinders in buik) of je huis (echt jouw plekje). Op die laatste wil ik in deze blog dieper ingaan. Decoraties voor in huis zijn er genoeg, maar soms loop je tegen iets aan wat wel héél uniek is. Vervolgens wil je dat delen, met jullie; de volgers van On Point PR.

Lichtbronnen

Hanglamp, wandlamp, zon, ster of maan. In alle soorten en maten kom je lampen tegen. Als echte eyecatchers in een woonruimte bepalen ze met hun lichtbron hoe het meubilair en de uitstraling van een woonkamer. Een lichtbron zet letterlijk de toon en sfeer in een woonkamer neer. Hij moet dus bij je passen en matchen met de stijl van je huis.

Kunstproject

Kunstenaar Richard Clarkson overtreft designregels en zowaar ook bijna de zwaartekracht met zijn kunstproject ‘Floating Cloud’. De naam zegt het al… dit is serieus een zwevende wolk. Gewichtloos lijkt de creatie door de ruimte te zweven. Het apparaat wordt dankzij magneten op zijn plaats gehouden. Dat was voor Clarkson nog niet speciaal genoeg: deze wolk kan ook een beetje bewegen én heeft ingebouwde lampen, die reageren op muziek en geluid.

Zelf deze lamp bestellen? Kijk dan op: https://www.richardclarkson.com/shop/floating-cloud.