Close

18 april 2016

Coachella: 5 reasons I wish I was there

COACHELLA…Festival lovers, music fanatics en fashionistas moeten wel weten waar ik het over heb. Coachella is een van de vetste festivals om te bezoeken. Eens per jaar trekken de trendsetters, modebloggers, modellen, artiesten en Hollywoodsterren naar Indio, Californië om te kunnen genieten van dit zesdaagse festival. En I wish I was there! Waarom? Lees snel verder!

  • Coachella is een festival waarbij de bezoekers spelen met stijl en mode. Alles kan. Grenzen worden verlegd. En ik krijg geen genoeg van de beelden, zodat ik de gave en out-of-the box outfitten kan bekijken.
  • Coachella is een festival waar er voor iedereen wel goede muziek is te vinden. De stijlen zijn zo uitlopend. Wie ik zou willen zien? Alessia Cara, Ice Cube, Jack Ü, Flume, Years & Years, Ellie Goulding, Aluna George, Bat for Lashes, Major Lazer en Calvin Harris. De line up is enorm!
  • Coachella is de place to be for the hot & famous. Dus is de kans groot dat je een aantal celebs of fashion designers spot. En laten we eerlijk zijn dat is toch best gaaf!
  • Coachella wordt gehouden op een geweldige locatie. In de eerste plaats zit je in Californië. Maar ook het terrein zelf ziet er elk jaar weer geweldig uit. De ruimte, het reuzenrad, de lichtjes, ik kan nog wel even doorgaan…
  • Coachella en festivals in het algemeen bieden een gelegenheid om even de dagelijkse sleur achter je te laten. Je kan je uiten. Op artistieke wijze, spirituele wijze en op fysieke wijze.

Coachella is een ervaring waar ik naar uitkijk!